Doe-het-zelf

Gereedschappen en materialen

U bent aan het verbouwen of verven, hebt binnen of buiten klusjes op te knappen. Bij Gebroeders Ferson vindt u allerlei gereedschappen en materialen van elektriciteitswerken tot sanitairwerken, van verf tot verlichting, ...

Breng een bezoekje aan onze toonzaal en krijg het nodige advies en begeleiding bij uw keuze!

Goed gereedschap is belangrijk bij het klussen. Of het nu gaat om verfborstels, boormachines, schroevendraaiers of handzagen. Bij Gebroeders Ferson hebben we voor elke klus het geschikte gereedschap.

Kom de betere elektrische en handgereedschappen ontdekken. Deze zijn net als alle klusbenodigdheden, veiligheidsbescherming, ladders en accessoires te vinden in onze toonzaal.

Gebroeders Ferson heeft een ruim assortiment bouwmateriaal. Onze hoogwaardige bouw- en isolatiematerialen zijn een must bij het klussen in de bouw. Kom alle bouwmaterialen bekijken in onze toonzaal en krijg hierbij het nodige vakkundig advies op allerlei gebied:

  • Gipsplaten
  • Dakramen
  • Isolatie
  • ...

Bij Gebroeders Ferson kan u terecht voor uw gereedschap en materialen voor de sanitaire werken. Met onze badkamermeubelen en –toebehoren tovert u o.a. uw badkamer om in een waar paradijs. Of het nu gaat om kranen, wastafels of spiegels bij ons vindt u het.

Verder hebben we een ruim assortiment van producten om uw badkamer, toillet of keuken te onderhouden: voor elk materiaal is er een specifiek product.

Bij Gebroeders Ferson vindt u vele zaken die u nodig hebt op het gebied van elektriciteit. Snoeren, contactdozen, inbouw- en opbouwschakelaars, ...

U installeert het eenvoudig zelf met de materialen en gereedschappen van Gebroeders Ferson.

Verf is belangrijk voor de sfeer in en rond uw huis. Verf kan als decoratie dienen maar ook als bescherming. Bij ons vindt u diverse benodigdheden voor bij het schilderen, zoals beits, grondverf, olie en schildersgereedschap.

Kom bij ons langs voor het gepaste verfadvies op basis van kleur maar ook op basis van materialen. Welke verf is geschikt voor welke ondergrond, welke borstels heb ik hiervoor nodig en met welke materiaal kan ik de deuren afkitten? Op deze en nog veel meer vragen krijgt u in onze toonzaal een antwoord. Sigma, Histor, Sikkens, Xyladecor en Motip zijn enkele merken die u bij ons kan vinden.

Gebroeders Ferson biedt vele materialen en toebehoren voor het schrijnwerken aan. Wat u ook wilt doen met hout, van bouwhout en houten platen tot deurlijsten en van zoldertrappen tot tuinbalken. Ook voor de inrichting van uw huis bent u bij ons aan het juiste adres. Wij tonen u in onze toonzaal een ruim assortiment van:

  • Keukens
  • Houten vloeren en laminaat
  • Plafonds
  • Deuren en klinken
  • Tuinhout